5 weken traject

Deep Dive Into Relaxation

In de drukte van het dagelijks leven kan het een uitdaging zijn om rust en focus te vinden. “Kalmeer je Geest” is een zorgvuldig ontworpen vijfweekse cursus die je helpt innerlijke rust en helderheid te bereiken. Deze cursus combineert de kracht van yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie en klankmassage om je te begeleiden naar een kalme en gefocuste staat van zijn.

De live lessen vinden plaats in de Lichtplaats Studio te Zaandam na de telefonische intake. Live mogelijkheden zijn op: maandagochtend, woensdagavond, vrijdagochtend. (Optioneel in het weekend)

Dit kan je verwachten

Dit programma is zorgvuldig samengesteld om je te helpen stress te verminderen en je focus te verbeteren met behulp van yoga, ademhalingstechnieken en meditatie. Naast de wekelijkse live lessen zijn er gedurende de vijf weken extra contactmomenten voor online meditaties, journaling en reflectiegesprekken. Je hebt ook continue toegang tot de online omgeving om je oefening voort te zetten en te verdiepen.

Inhoud programma

Live lessen

Ervaar persoonlijke aandacht en begeleiding in een serene omgeving, afgestemd op jouw unieke behoeften. De Lichtplaats ruimte biedt een rustgevende ambiance die diepere ontspanning en focus bevordert. Live 1-op-1 lessen zorgen voor direct feedback en aanpassing van technieken, waardoor je maximale voordelen haalt uit elke sessie.Adres: De Groene Bark –  Lichtplaats, Vlielandstraat 2 te Zaandam

Online omgeving

Onze uitgebreide online omgeving is ontworpen om je te ondersteunen gedurende het hele “Deep Dive Into Relaxation” traject. Je hebt toegang tot een bibliotheek met diverse begeleide meditaties die je op elk moment kunt volgen. Daarnaast kun je opnamen van de live lessen bekijken, zodat je in je eigen tempo kunt oefenen. Instructievideo’s en audiobestanden voor verschillende ademhalingstechnieken zijn beschikbaar om je ademhalingsoefeningen te perfectioneren. Gedetailleerde video’s van yoga sessies en opgenomen meditaties helpen je om thuis effectief te trainen.

Resultaten na 5 weken:

“Deep Dive Into Relaxation and You Are Free "

Meld je aan voor het programma

Vind innerlijke rust en helderheid met onze vijfweekse cursus, speciaal ontworpen om je te helpen ontspannen en je focus te verbeteren. De cursus omvat wekelijkse live lessen, dagelijkse thuisoefeningen, toegang tot online meditaties en tussentijdse contactmomenten, allemaal ondersteund door een online omgeving.

Prijs: Normaal €450, nu voor slechts €375 als herintroductie-aanbieding.

De live lessen vinden plaats in de Lichtplaats Studio te Zaandam na de telefonische intake. Startdatum in overleg. 

Live mogelijkheden zijn op: maandagochtend, woensdagavond, vrijdagochtend. (Optioneel in het weekend)
Volg nu de complete cursus niet voor €450,- maar voor €375,- !

(incl. 21% btw)

Startdatum in overleg

Plan een gratis inspiratiecall

Ontdek alles over mijn workshops, cursussen en meer tijdens de speciale Inspiratie Call! Reserveer jouw plek en krijg direct antwoord op al jouw vragen over inhoud, prijzen, tijdschema en voordelen. Mis deze kans niet om persoonlijk met mij in gesprek te gaan en de juiste keuze te maken. Meld je nu aan voor de interactieve sessie via Zoom en laat je inspireren!

Door Silvia Saunders

Yoga kwam in mijn leven toen ik rust zocht naast mijn drukke baan bij een grote corporatie. Ik volgde verkwikkende Yoga-lessen en vond een moment van stilte te midden van de chaos van werk, deadlines en lange reistijden. Helaas bleken deze lessen niet genoeg om een ernstige burn-out te voorkomen. Het was een harde les, maar het was noodzakelijk om mezelf opnieuw te vinden en te leren voelen.

Als yogadocent heb ik prachtige momenten beleefd. Ik gaf les op verschillende locaties, waaronder yogastudio’s, sportscholen, festivals en zelfs middelbare scholen. Mijn lessen omvatten Yin, Yin Yang, Aroma en combinaties met live muziek.