Deep Dive Into Sound Meditation

Welkom bij de “Deep Dive Into Sound Meditation”, dé complete cursus in klankmeditatie. Deze diepgaande training bestaat uit zeven uitgebreide modules, die jou van A tot Z zullen opleiden in het geven van klankmeditaties, ligconcerten, shavasana concerten en klankontspanning na een massage.

Ontdek de kracht van klank en schrijf je vandaag nog in om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Binnenkort wordt de nieuwe startdatum bekend.

Dit kan je verwachten

Deze training is voornamelijk online, waardoor je de modules kunt volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast organiseren we twee live dagen, naast deze live dagen in, komen we regelmatig samen via groepscalls in Zoom en hebben we één-op-één gesprekken. We beginnen en eindigen als een hechte groep, waardoor we samen deze bijzondere reis in 3 maanden samen zullen doorlopen.

Inhoud programma

Zing je vrij traject

De stem heeft zoveel te geven, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Mega boeiend en mooi. Iedereen heeft een stem en het maakt mij blij jou te begeleiden in de ontdekkingsreis met jouw unieke stem.

Zing je Vrij van Vanessa Leon kent inmiddels bloeiende vertakkingen en vormen. Onder andere: 1 op 1 trajecten live en online, workshops, zangcirkels en spreek en klanktrainingen voor leerkrachten in het muziek en basisonderwijs.

Nu ook hier, in deze prachtige Deep Dive into Sound Meditation met maar liefst 7 videolessen, theorie en een workshop op een van de livedagen.

Deep Dive Modules

Je krijgt toegang tot deze modules in de online leeromgeving

[aanvullende uitleg over het programma]

Meld je aan voor het programma

Goed nieuws voor jou als deelnemer! Je krijgt nu 5% korting op de handpannen van Handpan Studio Amsterdam. Deze handpannen zijn geweldige muziekinstrumenten die je kunt verkennen en bespelen in meditatie. Geniet van deze speciale korting en voeg een handpan toe aan je verzameling. Het is een unieke kans om er een te krijgen voor een voordelige prijs.

Volg nu de complete cursus voor €1111,- !

(excl. 21% btw)

Heb je eerder deelgenomen aan de workshop Handpan in Yoga & Meditatie? Dan ontvang je een extra korting van €100,-!

Plan een gratis inspiratiecall

Ontdek alles over mijn workshops, cursussen en meer tijdens de speciale Inspiratie Call! Reserveer jouw plek en krijg direct antwoord op al jouw vragen over inhoud, prijzen, tijdschema en voordelen. Mis deze kans niet om persoonlijk met mij in gesprek te gaan en de juiste keuze te maken. Meld je nu aan voor de interactieve sessie via Zoom en laat je inspireren!

Meet the Squad

We richten graag de schijnwerpers richten op enkele van onze gewaardeerde voormalige deelnemers.

Ze zijn klaar om hun unieke klank te delen en jou te ondersteunen op jouw reis naar welzijn en balans. Neem gerust een kijkje en vind de klankwerker die perfect bij jou past – jouw partner in geluid, healing en groei.

We zijn trots op de mensen die een deel hebben uitgemaakt van onze Deep Dive. Allen die met hun passie, toewijding en creativiteit hebben bijgedragen aan het succes van onze opleiding.

Lees hier alles over de Deep Divers en hun aanbod: