Gratis Masterclass: Human Design In Business

Ben je er klaar voor om echt op jouw manier te gaan ondernemen? Niet volgens een standaard formule, maar echt zoals het bij jou past? Dan is Human Design een hele fijne tool. In deze masterclass neem ik je mee langs alle types en vertel ik hoe jouw energie werkt, hoe je dit kunt toepassen in je onderneming en hoe je anderen met dit type kunt ondersteunen.

Dit kan je verwachten

Doe mee aan deze GRATIS masterclass en ontdek hoe je de energie van alle 5 de types (Generator, Manifesting Generator, Projector, Manifestor en Reflector) optimaal kunt benutten in jouw onderneming!

In deze boeiende sessie leer je:

"Het leven is echt zoveel eenvoudiger wanneer je stopt met jezelf uitleggen aan anderen en gewoon doet wat voor jou werkt"

Wie geeft deze masterclass?

Hoi, ik ben Lieve. Ik ben online business manager, maar liever noem ik mezelf een extra hoofd. Ik help eigenzinnige ondernemers weer vrijheid te ervaren in het ondernemen. 

Hierbij is Human Design een van de tools die ik gebruik, samen met de jarenlange praktische ervaring die ik als VA heb opgedaan. 

Mijn aanpak van Human Design is daarom ook lekker praktisch, je kunt meteen aan de slag. 

Ik zie het echt als een verrijking van mijn leven, zowel persoonlijk als zakelijk, en ik kan niet wachten om jou ook de kracht van Human Design te laten ervaren.


Ben je er klaar voor om echt op jouw manier te gaan ondernemen?

Registreer je dan nu gratis, en je krijgt meteen toegang tot de Masterclass!Wil je meer na deze masterclass?

Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur me dan een DM via instagram: Klik hier

En besluit je om een reading bij me te boeken? Met de code ACADEMY24 krijg je 10% korting! Meer informatie vind je hier: 

Plan een gratis inspiratiecall

Ontdek alles over mijn workshops, cursussen en meer tijdens de speciale Inspiratie Call! Reserveer jouw plek en krijg direct antwoord op al jouw vragen over inhoud, prijzen, tijdschema en voordelen. Mis deze kans niet om persoonlijk met mij in gesprek te gaan en de juiste keuze te maken. Meld je nu aan voor de interactieve sessie via Zoom en laat je inspireren!