Gratis Videoles – Frame Drum

Welkom bij de deze gratis introductie les op de frame drum. 

De hartslag van onze moeder, is het eerste geluid dat wij als mens waarnemen gedurende de tijd dat wij in haar baarmoeder verblijven. De framedrum kan dit ritme nabootsen en in vele culturen over de hele wereld staat de framedrum symbool voor de hartslag van Moeder Aarde.

Wil je nog meer leren? Binnenkort het vervolg online in de academy!

In deze boeiende sessie leer je:

Heart Beat Ritme

Het eerste ritme dat wij gaan oefenen is het Heartbeat-ritme. Dit ritme bestaat uit twee slagen, de Dum (water) en de Pah (aarde). Indien je deze slagen combineert, dan hoor je de hartstlag weerklinken.

Kom thuis in je eigen ritme!

Jose Overkamp

Muzikale achtergrond van José Overkamp

José is een ervaren muziek educator met 20 jaar praktijkervaring in het begeleiden van muzikale groepslessen. Als saxofonist speelde zij in onder andere de band Socrates en The Happy Notes Society. Haar werkwijze als docent kenmerkt zich door haar ervaringsgerichte, intuïtieve en gedifferentieerde aanpak. José speelt diverse instrumenten (piano, gitaar, drums, handpan) en componeert.

Ze is afgestudeerd aan Codarts University of Arts en heeft drumtraining ontvangen van de Amerikaanse drumlerares Marla Leigh Goldstein (VS), Heleniq Argyrou (Cyprus) en Isabella Verbruggen (NL). Een grote inspiratiebron is Layne Redmond, schrijfster van het boek ‘En de Drummers waren vrouwen’.

Plan een gratis inspiratiecall

Ontdek alles over mijn workshops, cursussen en meer tijdens de speciale Inspiratie Call! Reserveer jouw plek en krijg direct antwoord op al jouw vragen over inhoud, prijzen, tijdschema en voordelen. Mis deze kans niet om persoonlijk met mij in gesprek te gaan en de juiste keuze te maken. Meld je nu aan voor de interactieve sessie via Zoom en laat je inspireren!