Zing je vrij met Vanessa Leon

Bevrijdend, verbindend, inspirerend, leerzaam en leuk! De stem en keel zijn vrij.

Het online Zing je Vrij traject helpt jou in je authentieke kracht te komen, de stemtechniek verbetert, de stem wordt vrij en je voelt je meer zelfverzekerd. Je durft jezelf te laten zien en uiten, professioneel en privé. Je neemt jouw plek op aarde weer in, no more holding back. Je wordt levenslustiger, creatiever en speelser van dit traject. Je groeit in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Dit moois zal je terug gespiegeld zien in het leven.

Dit kan je verwachten

Volg dit traject Online Leeromgeving in de Sacred Suara Academy. De sessies doe je met jezelf thuis, op jouw eigen tempo. Je wordt meegenomen op een verdiepende, grappige, helende, energie gevende en inzichtelijke klank en zang reis. Je leert gezond en vrij te zingen en spreken, met kennis van stemtechniek. Je zingt het keelchakra en het hart open. Je zingt eenvoudige mantra’s in het Engels en Nederlands, met een inspirerende boodschap.

Je maakt kennis met improvisatie en vrije klanken. Dit alles verrijkt met verschillende instrumenten die helend werken, met professioneel beeld en geluid. Ook ben je welkom op een live zing je Vrij workshop. De filmpjes duren 30 tot 50 minuten en het zal met voorbereiding en begeleiding vanuit het Ebook 1.5 uur liefdevolle aandacht aan jezelf besteden zijn. Heerlijk, dat verdien je. Dit traject blijft voor altijd toegankelijk voor jou, mocht je het willen herhalen.

Inhoud programma

Inhoud van de video's

Je krijgt toegang tot deze video’s in de online leeromgeving.

“Altijd een genot, zingen met Vanessa. Het online traject voelt net als de live sessies en de zangcirkels. Werkelijk jezelf vrij zingen."

Meld je aan voor het programma

[aanvullende informatie over pricing / voordelen ]

[let op! zorg dat je de link in de button naar het juiste wocommerce product linkt, of verwijder de button]

Start nu jouw Zing je vrij Programma

333.-

(excl. 21% btw)

Plan een gratis inspiratiecall

Ontdek alles over mijn workshops, cursussen en meer tijdens de speciale Inspiratie Call! Reserveer jouw plek en krijg direct antwoord op al jouw vragen over inhoud, prijzen, tijdschema en voordelen. Mis deze kans niet om persoonlijk met mij in gesprek te gaan en de juiste keuze te maken. Meld je nu aan voor de interactieve sessie via Zoom en laat je inspireren!

Onderdeel van cursus Deep Dive Into Sound Meditation

Het online Zing Je Vrij traject incl. live dag van Vanessa Leon is ook een vast onderdeel van de cursus: