Nawoord

Yes you did it! Daar wil ik je even vanuit mijn hart voor bedanken, het idee dat jij meer open bent, daarmee anderen aanraakt, zo mooi.

Je hebt kennis gemaakt met de gezonde stemtechniek van jouw unieke stem. Je bent dat eigen gaan maken en dat zal zich nog steeds verdiepen. Het leven blijft in ontwikkeling en jouw stem ook.

Je hebt een ontdekkingsreis met zang en improvisatie gemaakt. Je hebt gevoeld dat woorden en klanken raken, en lading via de stem released kan worden. Verschillende instrumenten hebben bijgedragen aan jouw innerlijke reis met stem.

Je weet nu beter hoe jij jouw stem authentiek en gezond kan gebruiken. Je voelt je daar vrijer in. Je hebt meer kennis en ervaring over de helende werking van jouw stem. Is er toch nog weerstand of onzekerheid? Blijf de video-sessies dan herhalen of blijf lekker meezingen met jouw favo nummers. Het vrij worden van blokkades heeft tijd nodig en soms gaat het ineens snel. Het komt goed.

Ik hoop ook dat je hebt gelachen tijdens dit traject en jouw gevoelens in liefde hebt kunnen ontvangen. Ik hoop dat jij jezelf en jouw stem hebt ontmoet en dat je meer jouw plek in neemt, dat verdien je. De wereld ziet jou graag, met jouw unieke rol in het geheel. Ik hoop dat de inspiratie jou om je oren vliegt:)

Is jouw ervaring anders dan hier staat, dan is dat ook goed. Jij ontvangt wat klopt voor jou, en jouw levensfase.

Als we elkaar al live hebben ontmoet in de workshop, dan heb ik gehoord wat jouw ervaring was, dank daarvoor. Mocht ik je nog niet hebben gesproken. Dan zien we elkaar nog live. Je bent ook welkom jouw ervaring of vragen met mij te delen via:

info@vanessaleon.nl

Mocht je nog meer Zing je Vrij verlangens hebben, ik hoor ze graag. 

Er zijn meerdere live trajecten op maat mogelijk, of wees welkom op een van de workshops. Ook kom ik graag op Locatie vanaf 5 personen. Een Zing je Vrij workshop voor op de werkvloer of met vrienden thuis, super leuk en fijn.

Vrij & Belichaamd Spreken.

Ook faciliteer ik spreek en presentatie trainingen voor ondernemers, leerkrachten en werknemers. En ja daar wordt ook in gezongen. De focus ligt vooral op spreek en presentatiebewustzijn.

Voor meer info kijk even op mijn site of stuur mij een mailtje.

www.vanessaleon.nl

Lief mens, ik ben trots op je! Ik weet hoe spannend en naakt zingen kan voelen, was ook mijn pad. We are doing it.

Ik maak mezelf hoorbaar en zichtbaar, ik bevrijd mijn stem en keel, dat doe ik voor mezelf en iedereen om mij heen, Ahé Aho!

Wellicht tot een andere mooie keer… Zing je Vrij… dat maakt blij.

Liefs,

Vanessa Leon