Aarden en de liptril

In dit traject is aarden en gronden heel belangrijk. Dat doen we door veel liefdevolle aandacht te geven aan de onderste Chakra’s, de volledige ademhaling en het lichaam. De hoge Chakra’s worden ook geopend met zachte klanken en via de inspiratie van dit traject.

Omdat Zingen onze hogere frequenties vaak opent, is het fijn om op verschillende manieren te blijven aarden tijdens het volgen van dit traject. Anders is er kans dat je te veel gaat zweven. We hebben het op aarde te doen, hier gebeurt het wonder door ons heen. Daarvoor hebben we te verankeren in het lichaam, zodat we de lichte liefdes-energie gebalanceerd kunnen belichamen.

Tips om te aarden.

Voel je voeten: Ben jij aanwezig met jouw energie in je voeten? Voel of ze warm of koud zijn. Je kan de voeten even aaien of zacht masseren. Ga even staan en stamp lekker rond, met jouw voeten stevig op de grond.

Adem volledig, aai en ervaar jouw buik: Onze volledige ademhaling, buik en bekken ervaren, geeft een verankert gevoel. Adem 6 tellen in, houdLekker de Natuur in: de adem 4 tellen vast en adem volledig uit. Zo zak je dieper in buik en bekken.

Lekker de Natuur in: Na de sessie is het fijn te connecten met de natuur. Maak een wandeling door het park of het bos. Loop met blote voeten over een grasveld. Knuffel een boom. Dank de boom en jouw mooie lijf, adem 3x diep in en uit.

Stemoefening: De Liptril.
De Liptril met klank ontspant het zenuwstelsel en daardoor kan jouw energie en ziel ook moeiteloos in je lijf zakken en aarden. De Liptril komt regelmatig voorbij in de sessies. Het is zoals een paard met trillende lip uitblaast, in dit geval voeg je daar stemgeluid aantoe.
Deze oefening is heerlijk om dagelijks te doen, het is gezond voor je stem en werkt helend als je onrustig of gestresst bent.

Stemoefening de Liptril: De Liptril met klank ontspant het zenuwstelsel en daardoor kan jouw energie en ziel ook moeiteloos in je lijf zakken en aarden. De Liptril komt regelmatig voorbij in de sessies. Het is zoals een paard die met trillende lip adem uitblaast. In dit geval voeg je daar stemgeluid aan toe. Deze oefening is heerlijk om dagelijks te doen. Het is gezond voor de stem en keel, het werkt rustgevend.