Mooi Zingen is niet nodig om te genieten van jouw unieke stem

Zing je Vrij gaat niet over ‘mooi’ zingen en het mag wel. Wil je juist wel mooier leren zingen dan is vooral video-sessie 1 daar zeer geschikt voor. Dit traject gaat in overvloed over voelen, ontladen, openen en vrije expressie met een gezonde stemtechniek. Durven ontdekken, spelen en genieten van heerlijk maf doen. Het ontvankelijke kind in jou weer in vrijheid laten experimenteren. We zijn op aarde om te leven en te ervaren. Daarin zit groei en daar is de ziel voor gekomen. Ontvang alles maar, de dansende gelukshormonen en de rauwe emoties die willen ontladen. Als je verliefd raakt op het leven door het klinken van jouw stem, daar kijk ik niet raar van op. Geniet fijn mens, dat mag volop!

Door de gezonde stemtechniek die je leert kan het zomaar zijn dat je wel mooier gaat zingen, mooi meegenomen. Laat dat deel open, je hoeft geen doel of resultaat te behalen, en je mag jezelf ook volledig toestaan op je mooist te zingen. Be Free. Nu ik toch zo geïnspireerd bezig ben. Graag geef ik jullie ook nog even deze krachtige affirmatie mee. Die mag je nu hardop zeggen met één hand op je hart en één hand op je buik.

“ Ik maak mezelf hoorbaar en zichtbaar, ik bevrijd mijn stem en keel, ik doe dat voor mezelf en iedereen om mij heen, Ah Aho! “

Voel maar even wat je in je lichaam ervaart als je dit zegt. Alles is welkom in jou. Kramp en blijheid, het zijn stukjes van jou en mogen naast elkaar bestaan. Het contrast er laten zijn maakt dat jij je heel gaat voelen. Adem diep in en uit en zeg JA op dat wat voelbaar is. Jij bent beschikbaar voor jou.

Door de affirmatie ook echt te gaan leven zal je anderen inspireren dat ook te doen. Gun jezelf tijd de affirmatie te gaan belichamen. Walk your talk is prachtig en gaat niet a la minute.