Welkom

Lieve Jij,

Welkom bij Zing je Vrij.

Wat mooi dat jij jezelf dit online Zing je Vrij traject cadeau hebt gedaan. Ik heb dit traject met veel liefde en plezier gecreëerd. Dankbaar en verheugd ben ik dat jij dit ontvangt. Je gaat 7 prachtige Zing je Vrij video-sessies ervaren. Het is fijn een vaste dag te kiezen om een sessie te starten. Je doet de sessies op jouw tempo. Ik raad aan het wekelijks te doen, zodat je in verbinding blijft met deze zangreis.

Je bent nu begonnen aan een innerlijke reis, met jouw eigen unieke stem. Jouw stem heeft een helende werking voor jouw fysieke, energetische, emotionele en spirituele lichaam. De trilling van de stem is een geschenk en dat moois ga jij in vrijheid ontvangen. Gefeliciteerd!

Je bent ook van harte welkom om een Zing je Vrij live te ervaren, in een van de workshops in de regio Amsterdam. Via mail ontvang je 2 data opties waarvoor je je kunt opgeven. De groepsgrote varieert tussen de 3 of 15 personen. In de workshop kan je alles vragen over jouw stem en innerlijke reis en natuurlijk genieten van jouw stem en het samenzijn met stemgenoten.Tussen de sessies door kan je mij bereiken per mail: info@vanessaleon.nl

Geniet van het Zing je Vrij traject!

Ik verheug mij om jou te horen en zien in de live workshop.

Liefs,
Vanessa Leon

Download hier het e-book voor de cursus: